1000408

Multivitamin for women

Multivitamin për femra

60 tableta

1.499

në dorë

c vitamin albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

NDIHU më mirë

RUANI FORMËN PERFEKTE DHE NIVELIN E LARTË TË ENERGJISË ME TABLETAT E MULTIVITAMINAVE PËR FEMRA, ME 25 VITAMINA DHE MINERALE

Nutriplus multivitaminat dhe mineralet vijnë në një formulë me suplement dietik, e formuluar për femrat, me vitamina dhe minerale dhe komponime bioaktive. Ato mundësojnë ruajtjen e shëndetit të kockave, forcojnë flokun, lëkurën dhe thonjtë. Parandalojnë aneminë.

1 tabletë përmban:

Vitaminat A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D, E dhe K; mineralet e kaliumit, kalciumit, klorit, magnezit, zinkut, hekurit, manganit, bakrit, kromit, molibdenit, selenit dhe ekstraktin e kumakut.

Dozat ditore të rekomanduara nuk duhet të kapërcehen. Kujdes të veçantë përpara përdorimit i rekomandohet pacientëve që përdorin medikamente.

Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 2 tableta në ditë. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER