Kako postati clanAnëtar i FARMASI mund të bëhet një person madhor dhe anëtarësimi është pa pagesë

REGJISTRIMI
- Anëtar i klubit FARMASI bëhesh me rekomandim ose me iniciativë personale
- Për tu anëtarësuar është e nevojshme të plotësoni online formularin e anëtarësimit, i cili jepet nga personi që ju ka rekomanduar anëtarësimin ose e merrni vetë direkt nga faqja e internetit të FARMASI ALBANIA
- Numri i anëtarësimit ju jepet në momentin që kryeni porosinë e parë

POROSITË
- Pas regjistrimit, anëtari ndodhet direkt në web shopin e FARMASI ALBANIA
- Produkti porositet duke klikuar (në produktin e dëshiruar) dhe/ose duke vendosur kodin në shportë
- Porosia mund të mbyllet vetëm nëse shuma minimale është 1500 L

PAGESA
- Pagesa kryhet me korrier. Gjatë përpunimit të porosisë, anëtari do të njoftohet për shumën që duhet të paguajë dhe pas kësaj paketa/porosia dërgohet në adresën e dëshiruar.

PËRFITIMET
- Për të gjitha porositë mbi 3000 L, anëtari i regjistruar gëzon përfitimet e blerjeve më të leverdisshme me zbritje dhe i lind e drejta për oferta speciale nga programi i motivimit të mirëseardhjes

Pasi bën porosinë e parë, anëtari merr versionin e printuar të listës së regjistrimit, të cilin duhet ta plotësojë, firmosë dhe ta dërgojë në adresën: Rruga Bajram Curri, Godina 1 Maji. Hyrja 12 Apartamenti 49, tek lulishte 1 Maji. 1000 Tiranë, Shqipëri

Të gjitha informacionet më të detajuara mund t'i merrni duke telefonuar zyrën në numrin e telefonit +355697560831/+355696055999 ose duke dërguar pyetje në adresën e e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER