senior-man-interacting-with-his-family-while-prepa-37V69CA.jpg

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Për shkak të jetës me ritëm të shpejtë, mungesës së ushqimit organik dhe shmangies së ushqimit i cili nxit alergji ose jo tolerancë, është e vështirë për organizmin të funizohet me të gjitha materiet ushqyese.

Për këtë arsye nuk është gjithmonë e mundur të ushqehemi vetëm me ushqim të shëndetshëm në mënyrë të natyrshme. Trupit energjinë e nevojshme ia japin suplementet e ushqimit të cilat mirëmbajnë balancën e vitaminave dhe mineraleve në organizëm, në të njëjtën kohë duke forcuar sistemin tuaj imunitar. Nutriplus mbështet jetën tuaj aktive.

Produkte të besueshme me cilësi të lartë

tableta01.pngLicaps

Teknologjia e veçantë Licaps parandalon oksidimin;

  • Siguron stabilitetin e veçantë të produkteve
  • Ruan përbërësit aktiv nga prodhimi deri në konsumim
  • Pa konservant ose alergjen

tableta02.pngVcaps

Gjenerata e re e kapsulave Vcaps e cila i përgjigjet nevojave të spektrit të gjërë të konsumatorëve, të vetëdijshëm për rëndësinë e shëndetit;

  • E miratuar nga Fondacioni i respektuar Botërisht Vegan Awareness
  • Produkt i çertifi kuar pa organizma të modifi kuara gjenetikisht (GMO) dhe gluten, produkte CLEAN LABELED
  • Kapsula rezistente ndaj ngrohtësisë dhe lagështisë së madhe

tableta03.pngDRcaps

Kapsula të patentuara DRcaps

I mundëson probiotikut të depërtojë deri në zorrë pa rrezikun e dëmtimit të tij nga aciditeti, nuk ka nevojë për mbrojtje shtesë.

 

FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER