1000810

Shake it

shije banane

520 gr

4.399

në dorë

shake albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

SHIJE E PAZËVENDËSUESHME ME VETËM 201 KALORI QË DO T’JU NDIHMOJË TË HUMBNI KILE? ËSHTË E MUNDUR!

Nutriplus shake është një produkt dietik me vlerë të ulët energjie - ushqim për personat që janë në dietë për tu dobësuar. Një porcion përmban 20 gr proteina vegane, 5 gr fibra (probiotikë) dhe 27 vitamina dhe minerale, në formë pluhuri nga i cili përgatitet shake që zëvendëson një vakt. I krijuar për personat në dietë të reduktuar, si zëvendësues për një vakt ditor me qëllim dobësimin.

Përbërësi bazë është proteina e bizeles

Kjo proteinë shumë e vlefshme ka avantazhe të shumta shëndetësore. Parandalon dëmtimin e muskujve dhe ka rol të rëndësishëm në ofrimin e ndjesisë së ngopjes. Rregullon nivelin e yndyrës dhe sheqerit në gjak dhe ndikon në sistemin imunitar.

Shake vakt zëvendësues për kontrollin e peshës trupore, shije banane

PËR NJERËZ QË DUAN TË DOBËSOHEN DHE RUAJNË FORMËN
• PËR NJERËZ QË JETOJNË ME RITËM TË SHPEJTË, POR QË DUAN TË USHQEHEN SHËNDETSHËM DHE TË KUJDESEN PËR PAMJEN E TYRE

Nuk duhet t’i kapërceni dozat e rekomanduara ditore. Kujdes të veçantë këshillohet për nënat që ushqejnë me gji dhe pacientët që marrin medikamente. Nutriplus shake nuk duhet të përdoret nga shtatzënat e veçanërisht ngs personat e sëmurë me kamcer, diabet të tipit 1, pacientët me infusiçencë kronike renale, personat që marrin sasi të pakët proteinash dhe pacientët me sindromën e zorrës së irrituar.

Përzieni sasinë e 4 lugëve dozë në paketim (54 gr) Nutriplus shake zëvendësues vakti për kontrollin e peshës trupore me 200 ml ujë ose përzieni sasinë e 2 lugëve dozë në paketim dhe (27 gr) Nutriplus shake zëvendësues vakti për kontrollin e peshës trupore me 250 ml qumësht pjesërisht të skremuar ( 1,5%). Tundeni fort që të formohet një teksturë e butë dhe kremoze. Për të ruajtur peshën trupore zgjidhni Nutriplus shake zëvendësues vakti për kontrollin e peshës trupore dhe konsumojeni si një vakt në ditë. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER