1000410

Spirulina

SUPER food

60 tableta

1.499

në dorë

spirulina albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

SPIRULINA ËSHTË NJË BURIM NUTRITIV SUPERIOR! 70% TË SAJ E PËRBËJNË PROTEINAT DHE ËSHTË PLOT ME VITAMINA, MINERALE DHE ANTOKSIDANTË

Nutriplus Spirulina është një suplement dietik që ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar, tonusit dhe vitalitetit të organizimit, kontrollon peshën trupore, ndërsa aminoacidet që përmban ndihmojnë në rregullimin e peshës trupore dhe ruajnë masën muskulore. Çfarë është Spirulina? Spirulina është algë e ujërave të ëmbla, mikroorganizëm njëqelizor. Përfaqëson burim shumë të mirë të proteinave dhe nutrientëve esencialë, si dhe përmban sasi të mjaftueshme klorofili, karotenoidi dhe vitaminat e grupit B.

Spirulinën e rekomandojmë:

• nëse keni vendosur për një program detoxi
• nëse dëshironi të dobësoheni
• nëse dëshironi të përshpejtoni metabolizmin

Dozat ditore të rekomanduara nuk duhet të kapërcehen. Kujdes të veçantë përpara përdorimit i rekomandohet shtatzënave, nënave që ushqejnë me gji dhe pacientëve që përdorin medikamente.

Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 2 tableta në ditë. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER