1000416

Vitamin B12 sprej

STOP lodhjes

20 ml

1.699

në dorë

b12 albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

VITAMINA B12 ËSHTË E PAZËVENDËSUESHME PËR RUAJTJEN E HUMORIT TË MIRË, REDUKTON LODHJEN DHE MUNDËSON ANALIZA GJAKU MË TË MIRA

Nutriplus Vitamin B12, sprej për përdorim oral është një suplement dietik me vitaminë B12, i krijuar për personat e rritur që kanë mungesë të këtij nutrienti. Vitamina B12 ka rol në procesin e ndarjes qelizore dhe siguron funksionim normal të sistemit nervor, funksionimin normal të metabolizmit homocisteinë dhe sistemit imunitar, ruajtjen e energjisë së metabolizmit, redukton lodhjen dhe rraskapitjen dhe krijon normalisht qelizat e kuqe të gjakut (eritrocitet).

Përparësitë e vitaminës B12

• parandalon plakjen e qelizave
• rigjeneron qelizat nervore
• mbron nga sëmundjet kardiovaskulare
• ka rol bazë për ruajtjen e flokut të shëndetshëm, lëkurës dhe thonjve
• mbështet kontrollin e peshës dhe redukton dëshirën për ushqim
• parandalon dobësinë dhe lodhjen, sepse rrit energjinë trupore.

Dozat ditore të rekomanduara nuk duhet të kapërcehen. Kujdes të veçantë përpara përdorimit i rekomandohet shtatzënave, nënave që ushqejnë me gji dhe pacientëve që përdorin medikamente.

Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 2 sprej/doza (0,4 ml) në ditë. Një dozë përmban 1000 μg vitaminë B12. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER