1000405

Vitamina C Plus

Vitamina C Plus

15 tabela eferveshente

699

në dorë

c vitamin albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

C PLUS

VITAMIN C TABLETA  EFERVESHENTE ME ZINK DHE VITAMINA C DHE D JANË MBËSHTETJE NUTRITIVE PËR IMUNITETIN, LËKURËN DHE MUKOZËN

Zinku dhe vitaminat C dhe D sigurojnë një funksion normal të sistemit imunitar. Vitamina C mundëson ruajtjen normale të energjisë së metabolizmit, reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes, si dhe formon kolagjenin e nevojshëm për kërcitë, kockat, dhëmbët, lëkurën, enët e gjakut. Një tabletë eferveshente përmban 1000 mg vitaminë C, 10 mg zink, 25 μg vitaminë D.

Përse duhet të merrni këtë supliment?

• Forcon sistemin imunitar
• Ofron mbrojtje nga infeksionet dhe mbrojtje antioksidante
• Përmirëson shëndetin e zemrës dhe të enëve të gjakut
• Rrit përthitjen e hekurit dhe kaliumit
• Ndikon pozitivisht në shëndetin oral
• Redukton simptomat e alergjisë
• Siguron një lëkurë të shëndetshme, të re dhe energjike

Dozat ditore të rekomanduara nuk duhet të kapërcehen. Kujdes të veçantë përpara përdorimit i rekomandohet shtatzënave, nënave që ushqejnë me gji dhe pacientëve që përdorin medikamente.

Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 1 tabletë eferveshente në ditë, të shkrirë në 200 ml ujë. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER