1000848

Beauty shot collagen

Beauty shot collagen

15 x 50 ml

5.199

në dorë

beauty colagen albanija

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Kompensoni kolagjenin e humbur!

Me plakjen, pirjen e duhanit, konsumimin e sheqerit dhe ndikimin e faktorëve të mjedisit, sasia e kolagjenit fillon të reduktohet. Duke marrë kolagjenin si suplement, ai ndihmon që të keni një pamje të shëndetshme, rinore dhe plot shkëlqim të lëkurës.

BEAUTY COLLAGEN SHOT PËRMBAN NË NJË SHISHE: 5,5 GR KOLAGJEN TË HIDROLIZUAR TË GJEDHIT TIPI 1 DHE TIPI 3, SI DHE ACID HIALURONIK, KOENZIM Q10, VITAMIN C, E, B5, B6 DHE B7

Z gjidhja për përdorim oral është një suplement dietik me kolagjen të hidrolizuar të gjedhit, acid hialuronik, koenzimë Q10 dhe vitamina B5, B6, B7, C dhe E, të destinuara për lëkurën, mukozën dhe flokët dhe për mbështetjen e imunitetit dhe balancës së energjisë. Vitamina B7 kontribuon në ruajtjen e lëkurës normale, mukozave dhe flokëve. Vitaminat B6 dhe C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitaminat B5, B6 dhe C kontribuojnë ruajtjen e metabolizmit normal të energjisë dhe reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes. Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit të nevojshëm për funksionimin normal të lëkurës, enëve të gjakut, kërcive, kockave, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Vitaminat C dhe E kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Dozat ditore të rekomanduara nuk duhet të kapërcehen. Kujdes të veçantë përpara përdorimit i rekomandohet shtatzënave, nënave që ushqejnë me gji dhe pacientëve që përdorin medikamente.

Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 1 shishe (50 ml) në ditë. I përshtatshëm për të rriturit mbi 18 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER