9700768

Shafran

Pluhuri i shenjtë

30 kapsula

2.999 L

Porosit

ikone-gluten-gmo-vegan_1.png

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Pluhuri i shenjtë

Shafrani i Indisë ka një traditë të gjatë aplikimi në mjeksinë ajuvedike ku përdoret si ushqim dhe ilaç shërues natyral. Ngjyra karakteristike e verdhë vjen nga polifenoli i shafranit i cili ndikon si parandalues nga shfaqja e një game të gjërë të sëmundjeve. Hulumtimet e fundit kanë treguar se shafrani i Indisë ka ndikim analgjetik dhe anti infl amator e përdoret gjithashtu në shërimin e artritit, dhe lëndimeve sportive.

Përparësitë e shafranit

  • Ka veti antioksiduese dhe anti infl amatore
  • Efi kas në luftën kundër bakterieve dhe myqeve
  • Ndihmon në luftën kundër kancerit
  • Përmirëson funksionimin e mëlçisë
  • Mbron barkun
  • Ndihmon në përmirësimin e shëndetit të grave në rastin e PMS, HPV, kancerit të qafës së mitrës.
  • Forcon sistemin imunitar, siguron mbrojtje dhe rezistencë
  • Ka dhe efekt kundra plakjes

Antidepresanti i portokalltë

Karakteristikat shëruese të shafranit janë dëshmuar dhe në shërimin e sëmundjes së Alzhaimer, pasi përmirëson përqëndrimin dhe kujtesën, dhe lehtëson simptomat e depresionit. Studimet e shumta konfi rmojnë që kjo erëz rrit nivelin e seratominës - hormonit të lumturisë, si dhe merr pjesë në rregullimin e neuro transmetuesve - mjet komunikimi midis neuronëve.

Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen. Kujdes të veçantë këshillohet gjatë përdorimit, ushqyerjes me gji dhe pacientëve që marrin ilaçe.

Doza e rekomanduar është të merrni 1 kapsulë 2 herë në ditë si suplement shtesë. Përdoreni sipas këshillës së mjekut. I pershtatshem per persona mbi 11 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER