9700769

Probiotik

Përjetë në balancë

30 kapsula

2.599 L

Porosit

ikone gluten gmo halal 1

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Përjetë në balancë

Probiotikët janë organizma të gjallë të cilat në organizëm i fusim me ushqim të fermentuar ose me suplemente shtesë. Studimet e vazhdueshme tregojnë se balanca ose disbalanca e bakterieve ndikojnë në sistemin e tretjes dhe në përgjithësi në shëndetin ose sëmundjen tonë. Përparësitë shëndetsore të probiotikëve janë të mëdha sepse përveç se mirëmbajnë balancën e fl orës së zorrëve, ndikojnë dhe në humbjen e peshës, shëndetit të sistemit tretës dhe forcon imunitetin.

Magjia është në balancë

Mikrofl ora e zorrëve është e ndjeshme dhe mund të bëhet e pabalancuar për shkak të sëmundjes, stresit, plakjes, marrjes së antibiotikëve ose medikamenteve të tjera. Probiotikët nuk mund të zëvendësojnë fl orën natyrore të shkatërruar por mund të ndihmojnë organizmin duke kryer të njejtat funksione si fl ora natyrale e cila e bën që probiotikët të zëvendësojnë shpejt fl orën natyrale të zorrëve.

Përparësitë e probiotikëve

  • Rrisin sistemin imunitar dhe mbrojnë nga infeksionet
  • Ndihmojnë në humbje të peshës dhe shpërndajnë yndyrën që krijohet rreth belit, disa probiotikë parandalojnë absorbimin e yndrërave të caktura
  • Probiotikët ndihmojnë në ruajtjen e ndjesisë së ngopjes, harxhimin e kalorive dhe zvogëlojnë ruajtjen e yndyrës
  • Ndihmojnë në uljen e simptomave të sëmundjeve të organeve tretëse siç janë ulçera e kolitit, IBS (sindroma e zorrës së irrituar) dhe enterokoliti nekrotizues.

Një kapsulë përmban kultura Lactobacillus acidophilus- LA-5®, Bifi dobacterium- BB-12®, Streptococcus thermophilus- STY-31TM, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus- LBY-27TM

Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen. Kujdes të veçantë këshillohet gjatë përdorimit, ushqyerjes me gji dhe pacientëve që marrin ilaçe.

Doza e rekomanduar është të merrni 1 kapsulë në ditë si suplement shtesë. Përdoreni sipas këshillës së mjekut. I pershtatshem per persona mbi 11 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER