9700547

Vitamin D3

Dielli në shishe

60 kapsula

1.799 L

Porosit

ikone gluten gmo halal 1

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Dielli në shishe

Duke kaluar shumë kohë të mbyllur dhe ritmi i shpejtë i jetës, janë ato që ndikojnë në mungesën e vitaminës D. Ushqimi nuk është burimi më i mirë i kësaj vitamine, kurse trupi e sintetizon nga kolesteroli pasi e ekspozoni lëkurën nën rrezet e diellit. Mungesa e vitaminë D është e dukshme kur keni ftohje të shpeshta, lodhje të shpejtë, dhëmbë dhe kocka të dobëta, dhe në disa raste dhe depresion.

Pse është i rëndësishëm?

Vitamina D e ndihmon trupin të absorbojë mineralin kalcium, i cili luan rol të rëndësishëm në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e kockave të forta. Shenjat e mungesës së vitaminës D përfshijnë prirjen ndaj ftohjeve, lodhjes së shpejtë, brishtësisë së eshtrave dhe kockave, depresionit dhe anksiozitetit.

Përparësitë e vitaminës D3

  • Katalizator esencial në riparimin e indeve të kockave tek fëmijët dhekockave tek të rriturit
  • Forcon absorbimin e kalciumit dhe fosforit
  • Ndihmon në krijimin e qelizave të reja të lëkurës
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e balancës së sistemit nervor
  • Mbron nga diabeti
  • Jep fuqi muskujve
  • Rrit imunitetin

Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen. Kujdes të veçantë këshillohet gjatë përdorimit, ushqyerjes me gji dhe pacientëve që marrin ilaçe

Doza e rekomanduar është të merrni 1 kapsulë në ditë si suplement shtesë. Përdoreni sipas këshillës së mjekut. I pershtatshem per persona mbi 11 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER