9700702

Vitamin B12

Mbrojtje nga anemia

25ml

979 L

Porosit

ikone gluten gmo halal 1

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Mbrojtje nga anemia

Vitamina B12 tretet në ujë, nuk sintetizohet dhe në organizëm e shoqërojmë me ushqim. Vezët, produktet e qumështit, mishi i kuq, pula, peshku, qingji, mëlçia, të gjitha këto janë burime të pasura me vitaminë B12. Roli i tij kyç është ti sigurojë trupit mjaftueshëm rruaza të kuqe të gjakut. Dihet që vitamina B12 i ndihmon pacientët në uljen e infeksioneve bakteriale dhe virusale, luan dhe rol të rëndësishëm në parandalimin e zhvillimit të tumorit, në veçanti ato tëë cilat lidhen me pirjen e duhanit.

Esencial për Veganët

Në rrezikshmëri nga mungesa e vitaminës B12 janë Veganët, të cilët nuk konsumojnë produkte me prejardhje nga kafshët, e cila me kohë mund të shfaqë lodhje kronike dhe anemi.

Përparësitë e vitaminës B12

  • Vitamina B12 parandalon plakjen e qelizave
  • Riparon qelizat nervore dhe siguron funksionimin e rregullt të sistemit nervor
  • Mbështet riprodhimin e qelizave të reja dhe rigjenerimin e lëkurës
  • Parandalon lodhjen dhe rrit energjinë
  • Duke marrë parasysh që shndërron karbohidratet në energji dhe përmirëson përdorimin e sheqerit, mbështet kujtesën e mirë, sepse rregullon metabolizmin e sheqerit i cili i nevojitet trurit.
  • Mbron nga shfaqja e anemisë
  • Rekomandohet për duhanpirësit dhe Veganët

Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen. Kujdes të veçantë këshillohet gjatë përdorimit, ushqyerjes me gji dhe pacientëve që marrin ilaçe.

Një herë në ditë shtypni pompën 4 herë rresht nën gjuhë si një shtesë diete. Përdoreni sipas këshillës së mjekut. I përshtatshëm për personat mbi 11 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER