9700704

L - Karnitin

Energjia për çdo ditë

60 kapsula

1.689 L

Porosit

ikone gluten gmo halal 1

Pse duhet të përdorim suplemente ushqimore shtesë?

Energjia për çdo ditë

L-karnitina është derivat i aminoacideve që trupi i njeriut mund ti sintetizojë natyrshëm me anë të oksidimit të yndrës, proçes që konverton yndyrën në energji. Mishi i kuq, veçanërisht i viçit, dhe produktet e qumështit, janë burime natyrore të L-karnitinës. Pa L-karnitinë trupi ynë ndihet i lodhur sepse i mungon energjia. Mungesa e L-karnitinës në trup shkakton një ndjenjë përzirjeje dhe lodhje të muskujve.

Zemër e shëndetshme

Është vërtetuar që L-karnitinë ndikon në rritjen e kolesterolit HDL dhe ul trigliceridet në gjak, gjë që ndikon pozitivisht në zemër dhe në enët e gjakut. Është treguar efi kas edhe në proçesin e shërimit të sulmeve të zemrës, luftës kundër angina pectoris, i mirë në parandalimin e diabetit, infertilitetit tek meshkujt dhe sëmundjes së Alzhaimer.

Përparësitë e L-karnitinës

  • Largon toksinat, të cilat gjatë prodhimit të energjisë krijohen në qeliza dhe kështu ndihmojnë në djegien e yndyrës.
  • Ndihmon gjatë dietës, rrit eneregjinë dhe ndihmon në arritjen e rezultateve më të mira sportive
  • Rrit qëndrueshmërinë e trupit, në veçanti gjatë aktiviteteve sportive
  • Të merresh me sport pa nivelin e duhur të L-karnitinës në trup, çon deri në harxhimin e glukogjenit nga muskujt dhe jo djegien e yndyrave të grumbulluara në trup. Pavarësisht mundit, do të keni rezultatet jo të mira
  • Me përdorimin e L-karnitinës trupi si energji i përdor yndrnat dhe në këtë mënyrë yndyrnat e mbledhura digjen më shpejt
  • Ndihmon në uljen e stresit oksidativ i cili mund të çojë në sëmundje të ndryshme

Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen. Kujdes të veçantë këshillohet gjatë përdorimit, ushqyerjes me gji dhe pacientëve që marrin ilaçe.

Doza e rekomanduar është të merrni 1 kapsulë 3 herë në ditë me ushqimin si suplement shtesë. Përdoreni sipas këshillës së mjekut. I pershtatshem per persona mbi 11 vjeç.
FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER